Sport

2016.11.10. 12:17

Rosszul rajtol a SZoESE női kosárcsapata

Szombathely - Az amatőr NB I-es női kosárlabda-bajnokság 7. fordulójában a SZoESE pénteken 18 órás kezdéssel a Dávid Kornél KA gárdáját fogadja - mindkét együttes az első győzelmére hajt.

Tóth Gábor

A Szombathelyi Egyetemi SE amatőr NB I-es női kosárcsapata rosszul, hat vereséggel kezdte a pontvadászatot - kikapott a PINKK (66-69), a Baja (77-49), az Ajka (60-76), a TFSE (83-38), a Kanizsa (50-86) és az ELTE (104-30) gárdájától is. De most itt a lehetőség a javításra, hiszen a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia együttese is nyeretlen még.

- A csúnya szájsérüléséből lassan kilábaló Gusztafik Lilla már edzésbe állt, az egyetemi bajnokságban játszott is, így végre lesz irányítónk - sóhajtott nagyot Szabó László, a SZoESE trénere. - Lilla ritmust adhat a támadásainknak, így gördülékenyebb, pontosabb játékra, kevesebb aladott labdára számítok a csapattól. Egyébként végre bő kerettel meccselhetünk - csak Orsós-Bogdán Lívia hiányzik sérülés miatt. Fontos mérkőzés előtt állunk, itt a lehetőség, hogy bizonyítsuk, több van bennünk annál, mint amit a tabella sejtet. Sokat dolgozunk, a sok munkának pedig előbb-utóbb eredményekben is meg kell mutatkoznia. Bizakodva várom a mérkőzést!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!