Sport

2016.04.22. 12:16

Sákovics a legjobb

Sákovics Péter két arany- és egy ezüstéremmel tért haza a racketlon (asztalitenisz, tollaslabda, fallabda, tenisz) World Tour-sorozat csehországi állomásáról.

Tóth Gábor

A 173 nevező 22 kategóriában állt rajthoz a 12. alkalommal megrendezett Cseh Openen. Sákovics Péter +45 párosban és +50 egyéniben végzett az első helyen, míg +55 egyéniben másodikként zárt.

Sákovics páros partnere ismét a német Joachim Gersdorf volt. Az összeszokott kettős szlovák, cseh, román és angol ellenfeleket legyőzve állhatott a dobogó legfelső fokára. Az egyéni +50-es kategóriában szlovák, angol és két cseh versenyzőt kellett legyűrni a végső sikerhez. A +55-ös mezőnyben szlovák és cseh ellenfelén túljutott Sákovics, majd a döntőben alulmaradt egy német játékossal szemben

Sákovics Péter a három nap alatt 11 mérkőzést játszott és csak egyet veszített. A két arannyal és egy ezüsttel pedig a torna legeredményesebb játékosa lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!