Sport

2016.01.27. 19:13

Sárvári edzőmeccs a ZTE ellen - jobb volt az NB II-es házigazda

Zalaegerszeg - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság tavaszi rajtjára készülő Sárvár az NB II-es Zalaegerszeg vendégeként kapott ki edzőmeccsen.

Tóth Gábor

ZTE FC-Sárvár FC 5-0 (4-0)
Zalaegerszeg, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.
Sárvár: Osvald - Csákvári, Subicz, Horváth A., Ambrus (Ódor) - Rajos, Bedi (Lempeg) - Tóth L., Németh G., Csire (Koronczai) - Sipos. Edző: Takács Gábor.
Gól: Daru 3, Gottfried, Wittrédi.

Az NB I-be igyekvő - a másodosztályú tabellán második - házigazda erős kerettel lépett pályára, és erős tempót diktált. A Sárvár próbálta útját állni a hazai rohamoknak, de - talán a nagy iram miatt - sok egyéni hiba csúszott a játékba, amit a házigazda gólokkal büntetett. Fordulás után szervezettebb futballal rukkolt elő a Sárvár, ekkor már sikerült megnehezíteni a zalaiak dolgát - egy 11-esből szerzett góllal alakult ki a végeredmény. Pörgős, remek meccset vívtak a felek, a Sárvár nem vallott szégyent.

A Sárvár folytatja az edzőmeccsek sorozatát, szombaton 10 órás kezdéssel a büki műfüves pályán fogadja az NB II-es tabella harmadik helyén álló Budaörsöt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!