futball

2020.02.20. 21:49

Sárvári fiatalok nyerték a tornát

A hajdani háziorvosra, sportvezetőre, dr. Szalai Ferencre emlékezve rendezett utánpótlás-labdarúgótornát a Büki Művelődési és Sportközpont Könyvtár, valamint a Büki Régiós Utánpótlás Futball Klub (BRUFK) a városi sportcsarnokban.

Pum András

Sárvári fiatalok nyerték a tornát

Két csoportban kilenc U11-es korosztályú csapat vett részt a dr. Szalai Ferenc labdarúgó-emléktornán. A vasi együttesek mellett Fejér megyéből és Győr-Moson-Sopron megyéből is érkeztek csapatok. A csoportküzdelmek során körmérkőzéseket vívtak a gárdák, ezt követően mindkét ágról az első négy helyezett egyenes kieséses rendszerben folytatta a tornát. Majd már a négy között két szoros meccset láthattak a nézők. A Főnix Gold 2-1-re verte a Szentgotthárdot, míg a másik ágon a Foci FC Sárvár I. 1-0-ra legyőzte a Kőszegi FC-t. A harmadik helyért vívott találkozón a Szentgotthárd 2-1-re verte a Kőszeget. A finálé a bronzmeccshez hasonlóan nagy csatát hozott, a Foci FC Sárvár I. 1-0-ra verte a Fejér megyei Főnix Gold együttesét és megnyerte a tornát.

Sárvári fiatalok nyerték a tornát

A torna gólkirálya Horváth Ármin (Szentgotthárd), legjobb kapusa Mayer Zoltán (Főnix Gold), legjobb játékosa pedig Nagy Ádám (Foci FC Sárvár I.) lett. A győztes Foci FC Sárvár I. csapata: Pados Botond, Tóth Máté, Ruzsics Patrik, Nagy Ádám, Biró Ádám, Herczog-Őri Zétény, Varga Jenő, Varga Noel, Szitkay Szabolcs, Kopfensteiner Szonja. Edző: Joó András.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában