Sport

2012.12.04. 16:01

Sárvári győzelem az NB II-es sakkbajnokságban

Vas megye - A sakk csapatbajnokság 5. fordulójában az NB I/B-s csapataink közül az Alsószölnök döntetlent ért el, a HVSE II. alulmaradt. A három NB II-es vasi gárdából csak a Sárvár nyert.

Horváth Erika

Alsószölnöki STE-Balatonfüredi SC 6-6

Szentgotthárd, NB IB-s sakkmérkőzés.

A három alapjátékosát is nélkülöző hazai csapat remekül helytállt, mindenki az utolsó pillanatig küzdött a jó eredményért. Győzött:  Buzeti, Kovács B., Zámodics P., Süket. Remizett:  Takács B., Horváth I., Pintérné, Zámodics F.

Haladás VSE II.-Kőbánya SC 5-7

Szombathely, NB IB-s mérkőzés.

A szombathelyiek csapatösszetétele még az utolsó pillanatban is változott. A hazaiak a hátsó hat táblán nem bírtak a sok fiatallal érkező kőbányaiakkal. Győzött: Trbojevic, Takács G. Remizett: Korpics, Rövid, Makk R., Pergel, Joó, Gombos.

Sárvári SC-Z.BakiAgrocentrum 9,5-2,5

Sárvár, NB II-es mérkőzés.

Az ifjú titánok csatája volt, a két csapatban összesen 13 ifi korú sakkozó szerepelt. A sárváriak nagyobb különbséggel is győzhettek volna. Győzött: Ódor, Smidéliusz, Hadrik, Czupor, Szokolszky, Havasi, Gál, Egresi K. Remizett:  Gergácz B., Egresi M., Tóth Cs.

Haladás VSE III.-Tapolca Rockwool VSE 3-9

Szombathely, NB II-es mérkőzés.

A csoport legerősebb - a táblázatot vezető - csapata ellen a három pont megszerzéséhez is kisebb bravúrokra volt szükség. Győzött: Baják. Remizett: Hittér, Pajor, Oláh, Grüll D.

Lövő SE-Arborétum HSE 11-1

Lövő, NB II-es mérkőzés.

A jó erőkből álló hazai csapat ilyen arányban is megérdemelten nyert a tartalékos Arborétum ellen. Győzött:  Foki R.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!