nb I

2018.02.11. 20:27

Semmi nem sikerült a kosárlabdásoknak

Kiadós vereséggel folytatta az amatőr NB I-es női kosárlabda-bajnokságot a Szombathelyi Egyetemi SE.

Tóth Gábor

Tatabányai KC-Szombathelyi Egyetemi SE 70-35 (14-5, 21-13, 18-7, 17-10). – Tatabánya, 100 néző, amatőr NB I-es női kosárlabda-mérkőzés, vezette: Kéri I.

SZoESE: Simon C. 11/3, Jakubovics 5, Szabó-Haklits 10/3, Molnár 4, Plózer 2. Csere: Pankaczi –, Mezősi 3/3, Horváth L. –, Horváth B. –, Balogh –. Edző: Szabó László.

Egy masszív élcsapat fogadta a vasiakat. Ráadásul a vendégek álmosan kezdtek és roppant gyengén dobtak – a támadás a folytatásban sem ment. Az esélyesebb hazaiak rögtön magukhoz ragadták az irányítást, egyre növelték az előnyüket, a játék minden elemében ellenfelük fölé nőttek. A SZoESE 25 triplakísérletéből három ért célba, 44 duplából tíz, és 12 büntetőből kimaradt hat. Érdekesség, hogy csak egy játékvezető volt.

Szabó László: – Katasztrofális dobóformával rukkoltunk elő, ilyen támadójátékkal gyengébb csapatok ellen sem lesz esélyünk. Ez volt az a meccs, amikor semmi nem akart sikerülni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában