Sport

2012.12.04. 21:56

Szentgotthárdi KK: Sikerült a szezonzáró

Szentgotthárd - Győzelemmel zárta az évet a Szentgotthárdi KK NB II-es férfi kézilabdacsapata. Az utolsó őszi fordulóban a Kiskunhalas távozott vereséggel Gotthárdról.

Tóth Gábor

Az idény egyik legjobb játékával rukkolt elő a fiatal gotthárdi csapat. A hazaiak szervezetten, keményen védekeztek, nem akadt hiba a támadásokkal sem. A Kiskunhalas pedig nem tudta tartani a lépést, már az első félidőben komoly hátrányba került. Fordulás után még fokozta a tempót a motivált házigazda, állandósult a 8-9 gól körüli előnye, a mérkőzés korán eldőlt.

A Szentgotthárd 4 győzelemmel, 7 vereséggel a 8. helyen zárta az őszt a 12 csapatot felvonultató délnyugati csoportban. Nehéz sorsolása volt az ősszel a Gotthárdnak, hiszen csak négy alkalommal játszott otthon, a tavasszal viszont hétszer léphet pályára saját közönsége előtt.

Kozák Tamás jó őszt futott, kulcsembere volt csapatának. Fotó: Kiss Teodóra

Simply Clean-Szentgotthárdi KK–Kiskuhalasi UKSC 33-22 (16-10)

Szentgotthárd, 150 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Baán, Miksó.

Szentgotthárd: Surányi – Kocsis Gy. 2, WOTH 3, Kozák 3, Huszár 2, JÁSZBERÉNYI 5, Szakács 2. Csere: Mezei (kapus), MÁKOS M. 1, KATONA 6, Mákos P. 1, Bouti 3, HERTELENDY 4/1, Szűcs 1, Hegyi, Ernst P. Játékos-edző: Ernst Attila. Ifi: 46-25 (26-13).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!