Sport

2009.04.24. 09:30

Sorsdöntő összecsapás a Sárvári-csoportban: Sárvári Kinizsi-Simaság

Simaság, Sárvár - A bajnoki cím sorsát is befolyásoló mérkőzést vívnak szombat délután a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság Sárvári-csoportjában: az ötödik Sárvári Kinizsi az éllovas Simaságot fogadja.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Ugyan a listavezető Simaság előnye nyolc pont az ötödik helyen álló Sárvári Kinizsi előtt, mégis sok minden eldőlhet a  szombat délután  négy órakor, Jákfán rendezendő kilencven perc során. Hazai siker esetén ugyanis a sárváriak belátható távolságon belül kerülhetnének, nem beszélve arról, hogy a simaságiakat üldöző csapatok - Ostffyasszonyfa, Izsákfa, Egyházashetye, Hosszúpereszteg - számára is kiparnák a gesztenyét. Vendéggyőzelemnél viszont a simaságiak egy riválisukat szinte biztosan kiüthetnék a nyeregből.

- Ezen a meccsen rengeteg eldőlhet, ha nyerünk, akkor marad esélyünk a bajnoki címre, ellenkező esetben elbúcsúzhatunk bajnoki álmainktól - fogalmazott Komáromi Szabolcs, a Sárvári Kinizsi trénere. - Négy tavaszi meccsünkből hármat megnyertünk, ezzel a mérleggel akár elégedett is lehetnék, szépséghiba, hogy múlt héten éppen az ostffyasszonyfai rangadót buktuk el. Ha ott nyerünk, akkor most másodikok vagyunk.  Nincs mese, szombaton  viszont csak és kizárólag a győzelemben gondolkodunk, és utána erősen bízunk abban, hogy kedvezően alakulnak majd az eredmények a hajrában, és lesznek még körbeverések. Kondor Tamás és Ruzsits Tamás sérült, Nedeczki Zoltán pedig öt sárga lapja miatt hiányzik.  
Összeállítás
: Kaczor - Imre G., Imre l., Bozzai, Horváth L. - Kovács G., Kondor Zs., Dala, Fábián - Méhes, Horváth A.

- Valóban sorsdöntő meccs előtt állunk, a sárváriakhoz hasonlóan mi is a győzelemben gondolkodunk, hiszen ebben az esetben véleményem szerint  már most eldőlt a bajnoki cím sorsa - jelezte Pálfi József, a Simaság mestere. - Persze a döntetlen is a mi malmunkra hajtaná a vizet, viszont egy esetleges  vereséggel alaposan ránk jöhetnének riválisaink - persze utóbbi esetben sem esünk pánikba, de  mindenképpen szeretnénk elkerülni a vereséget.  Idén eddig három győzelem és egy döntetlen a mérlegünk, azaz jó passzban van a csapat.  Tudjuk, hogy  életveszélyes, gólerős  csatáraik vannak a sárváriaknak,  izgalmas,  jó meccset és korrekt bíráskodást várok.  Felkészültünk a rangadóra, eltiltottunk, sérültünk nincs, a legerősebb csapatot küldhetem pályára.  
Összeállítás:
Németh J. - Nagy T., Kovács A., Horváth G., Holló - Krukics, Varga P., Csenár, Sarang P. - Pálfi, Bencsik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!