Sport

2006.07.10. 02:26

Sportkitüntetések

Szombathely (gz) - A közelmúltban megyei elismerésben részesült több vasi sportoló, sportvezető és testnevelő is. Vas Megye Sportjáért kitüntetést ve ...

Mórocz Zsolt

Szombathely (gz) - A közelmúltban megyei elismerésben részesült több vasi sportoló, sportvezető és testnevelő is. Vas Megye Sportjáért kitüntetést vehette át Horváth János, a Vas Megyei Röplabda Szövetség volt főtitkára és Kovács János, a Falco KLE kispályás labdarúgócsapatának vezetője. Vas Megye Szabadidő Sportjáért elismerésben részesült Szabó Zoltán, a Falco KLE kispályás labdarúgócsapatának vezetője. Vas Megye Labdarúgó Sportjáért kitüntetésben részesült a Haladás VSE két volt játékosa, a 75 éves Kántor József és a 60 éves Varga Levente, valamint a Bobai SE csapatkapitánya, Horváth Ferenc. A Vas Megyei Testnevelő Tanárok Egyesületének Kiváló Testnevelő Munkáért elismerését vehette át dr. Varga Zoltán megyei sportigazgató, Ekler József, Horváth Tihamér, Pünkösty Botond és Kósa Ottó. Szombathely (gz) - A közelmúltban megyei elismerésben részesült több vasi sportoló, sportvezető és testnevelő is. Vas Megye Sportjáért kitüntetést vehette át Horváth János, a Vas Megyei Röplabda Szövetség volt főtitkára és Kovács János, a Falco KLE kispályás labdarúgócsapatának vezetője. Vas Megye Szabadidő Sportjáért elismerésben részesült Szabó Zoltán, a Falco KLE kispályás labdarúgócsapatának vezetője. Vas Megye Labdarúgó Sportjáért kitüntetésben részesült a Haladás VSE két volt játékosa, a 75 éves Kántor József és a 60 éves Varga Levente, valamint a Bobai SE csapatkapitánya, Horváth Ferenc. A Vas Megyei Testnevelő Tanárok Egyesületének Kiváló Testnevelő Munkáért elismerését vehette át dr. Varga Zoltán megyei sportigazgató, Ekler József, Horváth Tihamér, Pünkösty Botond és Kósa Ottó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!