Sport

2014.03.07. 20:52

Staféta Tóth Miklóssal

Miként élte meg a labdarúgó szakosztály, hogy saját nevelésű játékosok terén Európa éllovasaként a Barcelonát is megelőzik? – kérdezte Rápli Róbert Tóth Miklóstól, a Haladás ügyvezetőjétől.

Simon Erzsébet

– Nagyon büszkék vagyunk, hiszen elsőnek lenni – bármiben is – nagyszerű érzés. Ez a hír nemcsak Magyarországon, de egész Európában felkeltette az emberek figyelmét. A saját nevelésű játékosok szerepeltetése az első csapat jó szereplése mellett az egyik legfontosabb a labdarúgásban. A Szombathelyi Haladás egyik legeredményesebb időszakában van, az első csapatunk 2008 óta stabilan az NB I-ben szerepel, egy harmadik hely, négy nyolcadik helyezés fémjelzi ezt. Az Illés Akadémia elindításával hosszú távra adott a minőségi utánpótlásképzés is. Minden utánpótlás csapatunk a legmagasabb osztályban szerepel, és soha annyi korosztályos válogatottunk nem volt még, mint az elmúlt években. Jordán Tamás színigazgatótól kérdezem: Mikor állnak ki a színészek a labdarúgóink ellen kispályás fociban?

A staféta következő vendége: Jordán Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!