7:3

2019.07.27. 13:35

Súlyos vereséget mért az Atlético a Realra

Az Atlético Madrid 7-3-ra verte a Real Madridot a két labdarúgócsapat egyesült államokbeli barátságos mérkőzésén, East Rutherfordban.

Gareth Bale of Real Madrid during a match against Atletico Madrid valid game for the International Champions Cup at MetLife Stadium in East Rutherford in the United States on Friday night, 26th.

Forrás: AFP / BRAZIL PHOTO PRESS

Fotó: William Volcov

Az Atléticóban Diego Costa négy gólt szerzett, de nem tudta végigjátszani a Nemzetközi Bajnokok Kupája keretében lebonyolított találkozót, mert kiállították. A Real Madrid az első félidőt ötgólos hátrányban zárta – a második játékrészre Thibaut Courtois helyére Keylor Navas állt a kapuba -, és csak 0-6 után tudta megszerezni első találatát.

Costa kiállítása 6-1-es Atlético-vezetésnél, a 65. percben történt: előbb Dani Carvajal szabálytalankodott durván, majd a közelben álló Costa lépett oda neki, a két játékos ezután egymásnak esett, a bíró pedig mindkettejüket leküldte a pályáról.

„Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést. A játékosok tisztában vannak ezzel és csalódottak”

- értékelt Zinédine Zidane, a Real vezetőedzője, ugyanakkor hozzátette: nincs értelme túlságosan nagy jelentőséget tulajdonítani ennek az eredménynek, mivel ez egy szezon előtti mérkőzés volt. „Minden tekintetben jobbak voltak nálunk, ez minden, amit mondani érdemes” – tette hozzá.

Forrás: MTI

Borítóképünkön a két csapat játékosai a mérkőzésen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában