röplabda veszprémben

2018.03.12. 18:40

SZoESE: nem várt vereség – A sereghajtó otthonában kaptak ki a röplabdás lányok

Nem várt vereséget szenvedett a Szombathelyi Egyetemi SE NB II-es női röplabdacsapata a sereghajtó VESC otthonában.

Horváth Erika

A szombathelyiek közül a center Kiss Laura tudott legjobban felpörögni a meccsre Fotó: Nagy Jácint

Veszprém Egyetemi SC- Szombathelyi Egyetemi SE 3:1 (19, 25, -16, 19). – Veszprém, 100 néző, NB II-es női röplabda-mérkőzés, vezette: Sántosi, Selega.

A szombathelyiek közül a center Kiss Laura tudott legjobban felpörögni a meccsre Fotó: Nagy Jácint

SZoESE: Nagy J., Demény Laura, Demény Liza, Gulkai, Varga N., Kiss L. Csere: Sipos (liberó), Bozzai, Börzsönyi. Edző: Bodzer

Attila.

A várakozásnak megfelelően alakult az első szett eleje, lendületes, jó játékkal előnybe kerültek a szombathelyiek. A játszma közepén azonban érthetetlen módon elakadtak, és állva hagyták őket a hazaiak (25-19). A második szettben három ponttal elhúzott a SZoESE (6-9), de az egyre lankadó koncentráció miatt megint kicsúszott a kezükből az irányítás (27-25). A következő játékrészben a jobbik

arcát mutatta a vasi együttes, jó nyitásfogadásokkal, magabiztos támadásokkal szépített (16-25). Nagy küzdelmet hozott a negyedik játszma, felváltva estek a pontok, de a végjáték a hazaiaknak sikerült jobban (25-19). Hozzáállásbeli problémák miatt nem várt vereséget szenvedett a SZoESE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában