Még várják a nevezőket

2019.07.11. 22:00

Szombat délelőtt startol a 35. Vasi Vasember viadal

Szombat délelőtt rendezik a 35. Vasi Vasember triatlonversenyt, melyre ma még lehet nevezni.

Pum András

A verseny 1500 méter úszásból, 40 kilométer kerékpározásból és 10 kilométer futásból áll. A versenyközpont a fedett uszodával szemközti füves területen lesz kialakítva. Az úszást a Csónakázó-tóban teljesítik a versenyzők. Az ezt követő kerékpározás útvonala a korábbi évekhez képest kicsit módosult. A Brenner Tóbiás körút felújítási munkái még tartanak, ezért a kerékpáros mezőny kitérőt tesz, a körúttal párhuzamos Szent László király utcában halad, innen kanyarodik rá a Kálvária útra és hajt tovább a már megszokott útvonalon. A kerékpározás útvonala: Bartók Béla körút–Gagarin út–Szent László király utca–Kálvária utca–Külső Nárai út–Nárai–Pornóapáti–Horvátlövő–Vaskeresztes–Felsőcsatár–Nar­da–Torony–Sé–Dolgozók útja–Kenderesi út–Bartók Béla körút. A 10 kilométeres futás útvonala pedig: versenyközpont–Bartók Béla körút–Árpád utca–Múzeumfalu–Kenderesi utca–Bartók Béla körút–versenyközpont (négy kör).

A férfiak és a férfi váltók 11 órakor, a szenior férfiak 11.15-kor, végül a nők, valamint a női váltók és vegyes váltók 11.30-kor startolnak. Az előbbiben felsorolt útvonalakon a verseny idején részleges útlezárásokra kell számítani, míg reggel 6-tól 18 óráig a fedett uszoda előtt teljesen lezárják a Bartók Béla körutat. A Vasi Vasemberre nevezni még ma, a verseny honlapján lehet. Eddig közel 500-an regisztráltak az izgalmas és erőt próbáló viadalra. A helyszínen már nem lehet nevezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában