Gyors lábú kötélugrók

2019.05.14. 21:33

Szombathelyi sikerek a csehországi versenyen

A Kötélugró Klub Szombathely négy versenyzője hat első, két második és egy harmadik helyezést gyűjtött be a csehországi Rebelstyle elnevezésű nemzetközi versenyen.

Horváth Erika

Balról: Vámosi Virág, Gyurkó Flora, Fekete Anna, Kovács Kitti Fotó: VN/Vámosi Áron

A prágai nemzetközi versenyen a szombathelyi klub négy versenyzővel vett részt. Füle Magdolna és Bánhegyi Attila tanítványai hét gyorsasági és három szabadon választott számban indultak – és kilenc érmes helyezést gyűjtöttek be. A 13–14 évesek 3 perces gyorsasági számában Fekete Anna lett a győztes, Gyurkó Flora pedig a második. A 15–16 éveseknél Kovács Kitti a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel.

Balról: Vámosi Virág, Gyurkó Flora, Fekete Anna, Kovács Kitti
Fotó: VN/Vámosi Áron

A páros számokban a Fekete Anna–Gyurkó Flora duó gyorsaságiban és szabadon választottban is aranyérmes lett, az idősebbeknél Vámosi Virág és Kovács Kitti az összevont gyorsasági számok eredményhirdetésén ezüstérmet vehetett át. A négyfős formációban szintén a gyorsasági számok hozták meg a szombathelyieknek a sikert: aranyérmet. A kétköteles (DD) számokban két érmes helyezést szereztek a vasiak: az összevont gyorsasági számban aranyat, a szabadon választott gyakorlatukkal pedig bronzot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában