Sport

2012.10.19. 17:25

Szupercsere! Hanzl góljával nyert a Haladás II.

Az NB II. 10. fordulójában a Haladás II. Kulcsár Kornél és a csereként beállt Hanzl Máté góljával idegenben 2-1-re verte a Győri ETO II. együttesét.

Pum András

Győri ETO II. - Szombathelyi Haladás II. 1-2 (0-1) - Győr, 150 néző, NB II-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés, vezette: Kovács G.
ETO II.: Nagy G. - Kálmán, Lang, Németh L., VARGA - Miklós (Serfőző, 83.), Paget (Kalmár, 84.), Kozma, CSATÓ - Szabó (Matetits, 46.), Ahjupera. Edző: Sándor István.
Haladás II.: Gőcze - Zsirai, Jagodics M., KOROLOVSZKY, Farkas - FIDER, NÉMETH M., Szakály (Hanzl, 73.) - Gyurján, KULCSÁR (TÓTH L., 46.), Kaiser (Dallos, 55.). Edző: Tóth László.

A vasi csapat kezdett aktívabban, a 18. percben Farkas 18 méteres szabadrúgása levágódott a sorfalról, az ismétlést Kulcsár 22 méterről a jobb felső sarokba lőtte (0:1). A Haladás a gólt követően is irányította a játékot, de több helyzetet is elhibázott. Szünet után viszont a 62. percben egy kavarodás után Varga öt méterről egyenlített (1-1).  Ezután a Győr is kitámadott, mindkét kapu előtt sok ziccer maradt ki. A 80. percben a néhány minutummal korábban beálló Hanzl egy kipattanó labdát 22 méterről a jobb sarokba bombázott(1-2).  A hajrában Németh Márió a kapufát találta telibe.
A játék képe és a helyzetek alapján a Haladás II. nagyobb arányban is nyerhetett volna. - Gólszerzők:  Varga a 62., illetve Kulcsár a 16., Hanzl a 80. percben.

Tóth László: - Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, mely után játékosaim megérdemlik, hogy pihenjenek a hosszú hétvégén.

Pénteken játszották: Soproni VSE - ZTE II. 0-3. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!