kárpótolná

2019.06.12. 10:16

Thiem vegyes párosban szerepelne Serena Williamsszel

Az osztrák Dominic Thiem felajánlotta, hogy vegyes párosban indulna az amerikai Serena Williamsszel az év hátralévő két tenisz Grand Slam-versenyének egyikén annak érdekében, hogy lezárják a közöttük Párizsban kialakult nézeteltérést.

Forrás: AFP

Fotó: Philippe LOPEZ

Thiem – aki döntős volt a legutóbbi Roland Garroson, a világranglistán pedig a negyedik helyen áll – kiemelte: valószínű nem Serena Williams hibájából kellett az egyik mérkőzését követő sajtótájékoztató közben elhagynia a helyiséget.

„Utólag visszagondolva vicces helyzet volt, hogy egy Grand Slam-versenyen ilyen szervezési hiba megtörténhetett. Amit akkor nem is értettem, és nagyon dühös voltam”

- emlékezett az osztrák játékos, aki az amerikai kiválóságot gondolta felelősnek a történtekért, így azt mondta róla, hogy „juniorként” kezeli őt és „rossz a jelleme”.

Thiem most hozzátette: Serena Williams eredményeit „hihetetlennek, szenzációsnak” találja.

„Szeretném kárpótolni őt azzal, hogy vegyes párosban indulok vele Wimbledonban vagy később az amerikai nyílt teniszbajnokságon”

- közölte.

A korábbi világelső Serena Williams a legutóbbi Roland Garroson a 3. fordulóban búcsúzott, a világranglistán a 11. helyen áll.

Forrás: MTI

Borítókép: Dominic Thiem 2019. június 9-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában