Sport

2010.01.25. 15:34

Tömegverekedés a magyar-szerb vízilabdameccsen

Verekedés tört ki a magyar és a szerb vízilabda-válogatott hétfői nem hivatalos barátságos mérkőzésén Szegeden, az eset kapcsán a rendőrség nyomozást rendelt el csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen annak megállapítására, hogy történt-e bűncselekmény.

MTI

A delmagyar.hu honlapja arról számolt be, hogy a találkozó második negyedében öten támadtak Kis Gáborra, a magyarok olimpiai bajnok centerére, majd ezt követően mindkét együttes játékosai bekapcsolódtak a verekedésbe.

A két szövetségi kapitány, Kemény Dénes és Dejan Udovicsics megnyugtatta tanítványait, ám a harmadik negyedben kialakult újabb kakaskodás után úgy döntöttek, véget vetnek az összecsapásnak. 
 - Nem történt komolyabb dolog, Vanja Udovicsiccsel akadt egy kis nézeteltérésem, ám a szerb csapat ezt furcsa módon rendezte - idézi a delmagyar.hu Kis Gábort.
  
- Sajnálom, hogy verekedősre sikerült az edzés. Lehet, hogy a szerbeknek jogos volt a problémájuk Kis Gáborral, ám azt nem túl lovagias módon rendezték, vízilabdában ezt így nem szokás, lelkük rajta  - mondta Kemény Dénes.


 A két együttes hétfő délután ismét edzőmeccset játszott, de már zárt kapuk mögött.
 
A tavaly nyári római vb óta most először számít külföldön szereplő játékosokra is Kemény Dénes, az olimpiai címvédő csapat szövetségi kapitánya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!