Sport

2006.06.27. 02:29

Tornák, táborok, focigála

Kirchknopf Péter helyi sportszervező fáradhatatlanul teszi a dolgát, idén is gondoskodott róla, hogy a nagyközség neve ne maradjon ki a sajtóból. A mú ...

Mórocz Zsolt

Kirchknopf Péter helyi sportszervező fáradhatatlanul teszi a dolgát, idén is gondoskodott róla, hogy a nagyközség neve ne maradjon ki a sajtóból. A múlt héttől a szombathelyi világbajnokságra készülő junior birkózóváloga- tott edzőtáborozik Bükön, jnius 29-e és július 15-e kzött pedig a Metallurg Zaporizsja labdarúgócsapata teszi ugyanezt. Az ukrán élvonal képviselője többek között a Haladással is játszik majd edzőmeccset. Július 3-16. között 8-12 éveseknek Uhlsport labdarúgótábort rendeznek, a Ferencváros egyik korosztályos edzőjének, Czuk Henriknek a vezetésével. Július 16-ára gálameccset szervezett Kirchknopf Péter, a Büki TK-ban 1996-2003 között megfordult játékosokból összeállított együttesek mérkőznek meg egymással. Az egyik csapatot - Gyenti Lászlóval, Tóth Lászlóval, Lukács Edével, Horváth Róberttel a soraiban - Fedor Sándor irányítja, míg a másikat Mihalecz István. Utóbbiaknál várhatóan Somogyi Gábor, Varga Zoltán, Nagy Csaba, Tóth Gyula, Bausz Róbert és Táncsics András is pályára lép. A gálameccs bevételét a 19-én kezdődő négynapos Dalnoki Jenő emléktornára szánják a szervezők. Az U8-as korosztályban 12 gárda verseng, a Lurkó mellett a Fradi, az Újpest, a Győr és a Fehérvár is ott van a mezőnyben. Jövőre tizenhat együttessel nemzetközire bővítenék a mezőnyt. Június 31-étől egy hétig az Internazionale másodedzőjének szakmai felügyeletével 8-12 éveseknek focitábor szerveződik, erre még lehet jelentkezni Kirchknopf Péternél (30/411-6264). A nyári programkavalkádot a párbajtőr-válogatott augusztus végi (21-25.) edzőtábora zárja Bükön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!