Sport

2009.04.02. 02:28

Továbbjutott a Rajczy kézilabda csapata

Szombathely - Az országos kézilabda utánpótlás-bajnokság U13-as korcsoportjának elődöntőjében második lett és továbbjutott a Rajczy lánycsapata.

Vastag Nándor

A Rajczy Imre SI Szombathelyen, az egyetemi sportcsarnokban fogadta riválisait. Az első mérkőzésen a Tatát nagy küzdelemben 19:17-re legyőzte, majd simán, 24:12-re nyert a Nagykutas ellen. Mivel a szekszárdiak is hozták meccseiket, így a két gárda már a továbbjutás tudatában, tét nélkül lépett egymás ellen pályára. A találkozót végül 20:10-re a Szekszárd nyerte. Az Oláh Sándor által felkészített, Baumann Viktória, Tömő Alexandra, Márkus Dalma, Csire Virág, Császár Zsófia, Devecseri Gertrúd, Oláh Zsanett, Bánfi Nikolett, Bokor Laura, Szecsődi Vivien, Mórocz Alexandra, Kozma Dorina, Kozma Krisztina, Gombkötő Éva és Jávorics Daniella összeállítású szombathelyi csapat is nagyszerű eredményt ért el, második helyezettként is szerepelhet az április 25-26-ai tatai orszá-gos döntőben.

A végeredmény: 1. UKSE Szekszárd 6 pont, 2. Rajczy Imre SI 4, 3. Kőkúti Sasok DSE, Tata 2, 4. Kutas DSE 0.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!