Kosárlabda

2019.09.13. 20:16

Továbbra is névadó szponzor a körmendi kosarasoknál az Egis

A 14. Mogyorósy Szilárd Emléktorna nyitónapján jelentették be, hogy az Egis Gyógyszergyár a következő szezonra is meghosszabbította névszponzori szerződését a Körmenddel.

Tóth Judit

Dr. Günther Gábor az Egis Gyógyszergyár Zrt. Körmendi Gyáregységének igazgatója, Bebes István Körmend Város polgármestere és Hajba Ádám az Egis Körmend ügyvezetője

Fotó: Jámbori Tamás

Dr. Günther Gábor, az Egis Gyógyszergyár Zrt. körmendi gyáregységének igazgatója elmondta, hogy hetedik éve támogatja a vállalat a körmendi kosárlabda csapatot, az együttműködés azóta sikeres.

Az Egis Gyógyszergyár és a körmendi kosárlabda klub kapcsolata évek óta eredményes, a vállalat és a csapat neve mostanra egybeforrt, nem válaszható el egymástól.

A Mogyorósy Szilárd Emléktorna jelképes alkalom a szerződésünk meghosszabbítására, hiszen nemzetközi tornáról van szó. Ez a nemzetköziség igaz a kosárlabda csapatra, de igaz az Egisre is. A csapat az előttünk álló szezonban két nemzetközi kupában szerepel, és cégünk neve is ismert szerte a világban, hiszen hatvan országba szállít gyógyszereket. Van egy másik kapcsolódási pontunk is: Körmend az idén ünnepli várossá nyilvánításának 775. évfordulóját, az Egis körmendi gyára pedig ötven éve működik. Bízom abban, hogy a következő szezonban is részesei lehetünk a körmendi kosárlabda csapat sikereinek – mondta a gyáregység igazgatója.

Dr. Günther Gábor az Egis Gyógyszergyár Zrt. Körmendi Gyáregységének igazgatója, Bebes István Körmend Város polgármestere és Hajba Ádám az Egis Körmend ügyvezetője
Fotó: Jámbori Tamás

Bebes István Körmend polgármestere kiemelte, hogy a városnak több komoly értéke is van, ezek közé tartozik a Batthyány kastély, de ide sorolható a település legnagyobb foglalkoztatója, az Egis Gyógyszergyár és nagy múltra visszatekintő kosárlabda csapat is.

Értékadó közösségek összekapcsolódásáról van szó, amelyek erősítik egymást és úgy hiszem, mindkét fél elégedett lehet az eddigi együttműködéssel, amit szeretnénk a továbbiakban is megtartani – hangsúlyozta az városvezető.

A kosárlabda klub részéről Hajba Ádám ügyvezető azt mondta, hogy a csapat az elmúlt években megszolgálta a bizalmat, és komoly büszkeséget jelent, hogy az Egis továbbra is fő támogató marad, és kiszámítható alapokat biztosít a működéshez. A csapat a következőkben is minőségi munkára törekszik és mindent megtesz azért, hogy messze vigye az Egis és Körmend város hírnevét – zárta szavait a klubvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában