Sport

2009.04.22. 09:47

Újperint: kupameccs a Rum ellen

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság Szombathelyi-csoportjában szereplő Újperint együttese, ma, 17 órás kezdéssel a megyei I. osztályban vitézkedő Rum gárdáját látja vendégül Magyar Kupa-mérkőzésen. Az Újperint természetesen a továbjutás reményében lép ma pályára.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az Újperint négy gárdát búcsúztatott eddig a Magyar Kupában. A járásiban szereplő Pornóapáti, majd a Söpte nem okozott gondot. Aztán jött két megyei I-es "skalp": a Magyarszecsődnek (0:0) és a Vasszécsenynek (1:0) is Újperint jelentette a végállomást. A Rum azonban nehéz ellenfélnek ígérkezik. A soros ellenfél ugyanis remek formában futballozik a tavaszal, a tabella előkelő negyedik helyéről várja a megyei I. osztályú bajnokság folytatását. Komoly bravúr lenne, ha ma a perinti gárda ünnepelhetne továbbjutást a 17 órakor kezdődő meccs után.

- A papírforma ellenfelünk sikerét ígéri, ám egy mérkőzésn bármi megtörténhet, két megyei I-es riválist már kivertünk a sorozatból, most is meglepetésre készülünk - összegzett Horváth Zoltán, az újperinti gárda társedzője. - Nekünk már a döntetlen is elég a továbbjutáshoz, ráadásul hazai pályán játszunk, különösebb tét nem nyomja a vállunkat, úgyhogy én bízom a továbbjutásban. Sajnos sérülések, munkahelyi problémák miatt nem számíthatok minden játékosomra, de a rendelkezésünkre álló keretből is ki tudunk állítani egy ütőképes csapatot. A várható kezdőtizenegy: Janzsó - Szilvágyi, Wágner, Horváth Z., Nardai - Török, Kiss, Mészáros, Horváth P. - Windisch, Harkai.

A győztes csapat feljut a Magyar Kupa országos főtáblájára. Döntetlennél az alacsonyabb osztályú gárda, jelen esetben az Újperint lép tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!