Sport

2013.09.11. 16:53

Ünnep sporttal: tízéves a Király Sportlétesítmény

Szombathely, Újperint - Remekül sikerült a tízesztendős Király Sportlétesítmény jubileumi rendezvénye.

Tóth Gábor

Szombaton kora délután kezdődött a sokszínű program, az időjárásra nem lehetett panasz, ragyogó napsütés fogadta a kispályás foci résztvevőit. A tizedik születésnapját ünneplő sportkomplexumban hét együttes, a jogászok, az orvosok, a vállalkozók, a NAV munkatársai, a sportolók, a politikusok és a média csapatai játszottak egymással. Az 1x15 perces meccseken potyogtak a gólok, izgalmas összecsapásokat látott a szép számú, lelkes közönség. A sportolók kapuját Halmosi Péter védte (nem is rosszul), míg a házigazda, 89-szeres válogatott kapus, Király Gábor a mezőnyben ügyeskedett. A tornát a papírformának megfelelően a sportolók nyerték, másodikként az orvosok zártak, a harmadik helyen pedig a jogászok és a NAV munkatársai osztoztak. Ezután következett a látványos ügyességi verseny. A vicces feladatokat a közönség nagy megelégedésére komoly lelkesedéssel hajtották végre a résztvevők – mindenki keményen hajtott a győzelemre. A labdarúgás végeredményét egyébként a zsűri átszámolta pontokba, amelyhez a játékos feladatok eredménye még hozzáadódott. Így a Király Sportlétesítmény jubileumi gáláját, a Nagy Összecsapásnak elkeresztelt sportversenyt a vasi jogászok nyerték, megelőzve a sportolókat és a NAV munkatársait. Eljött a jubileumi rendezvényre Dieter Schneider, az 1860 München korábbi elnöke, aki elmondta, modern, európai színvonalú létesítményt hozott létre Király Gábor.

– Elégedett vagyok, a magam tapasztalatai, illetve a visszajelzések alapján is nyugodtan mondhatom, a rendezvényünk jól sikerült. Elérte a célját, minden résztvevő játszott egyet, kikapcsolódott, szorosabbra fűződtek a baráti kapcsolatok, sikerült felhőtlenül megünnepelni a jubileumot – fogalmazott Király Gábor. – Annak is örülök, hogy szinte minden meghívott vállalta a részvételt – ez remek visszajelzés számomra. Egyébként hagyományteremtő jelleggel rendeztük meg a Nagy Összecsapást, szeretnénk évente egyszer megismételni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!