Sport

2006.06.07. 22:00

Ünnepelnének a pólósok

Szombathely (tg) - Bajnoki aranyérmet ünnepelne az OB II-es Szombathelyi Vízilabda Klub. Ha a pólósok szombaton a Fedett uszodában mindkét meccsüket megnyerik, jövõre az OB I/B-ben folytatják.

Mórocz Zsolt

Szombaton a Fedett uszodában 10 órakor a MAFC-Schönherz, 14.15-kor pedig a Szeged együttesével meccsel a szombathelyi vízilabdacsapat. Az OB II-es bajnokságból ugyan még egy forduló (két mérkõzés) hátravan - június 18-án Székesfehérváron rendezik -, amennyiben azonban mindkét szombati meccsüket megnyerik a Vasi Aligátorok, úgy már senki nem veheti el tõlük az aranyérmet.
- Nehéz mérkõzésekre, ugyanakkor mindkét meccsen gyõzelemre számítok, a Szeged elleni csata után tehát máris ünnepelni szeretnénk - fogalmazott határozottan Juhász Tibor, a vízilabdaklub elnöke. - Számítunk a közönség támogatására, nagyon szeretnénk, ha megtelne szombaton a lelátó. Feltett szándékunk, hogy jövõre már az OB I/B-ben állunk rajthoz.
Fotó Horváth Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!