súlyos sérülés

2019.04.23. 13:19

Véget ért Hudson-Odoi számára a szezon

Achilles-ín-szakadást szenvedett hétfőn este Callum Hudson-Odoi, az angol labdarúgó-bajnokságban negyedik Chelsea válogatott támadója, aki emiatt ebben az idényben már biztosan nem léphet pályára.

Chelsea's English midfielder Callum Hudson-Odoi receives medical attention after picking up an injury during the English Premier League football match between Chelsea and Burnley at Stamford Bridge in London on April 22, 2019. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Fotó: AFP

A 18 éves játékos a Burnley elleni 2-2-es döntetlen során sérült meg, felépülése biztosan hosszú időt vesz majd igénybe, így a londoni Kékek többek között az Európa-liga elődöntőjében sem számíthatnak rá.

„Nagyon dühös vagyok, keményen kell majd dolgoznom, hogy a következő szezonban visszatérhessek”

- írta Twitter-oldalán Hudson-Odoi, akiért hónapok óta élénken érdeklődik – többek között – a német bajnoki címvédő Bayern München, amely 30 millió eurót kínált a szélsőért a Chelsea-nek.

A londoni klub március végén közölte, az idén semmiképpen nem adják el az óriási tehetségként számon tartott futballistát, akit 2020 nyaráig köt szerződés a Chelsea-hez. A Bayern München már a téli átigazolási szezonban is jelezte, hogy meg akarja szerezni Hudson-Odoit, de a németek érdeklődését az angol egyesület visszautasította. A játékos ugyanakkor sajtóinformációk szerint már télen azt kérte, engedjék el.

A Chelsea az Európa-liga elődöntőjében az Eintracht Frankfurttal találkozik majd, a Premier League-ben pedig nagy versenyben van a Bajnokok Ligája-csoportkört érő harmadik és negyedik helyért.

Forrás: MTI

Borítókép: Hudson-Odoi lábát vizsgálják a Burnley elleni meccsen

AFP / Glyn Kirk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában