Labdarúgás

2019.09.12. 18:44

Vép–Rábapaty összecsapás

A hétvégén az 5. forduló mérkőzéseivel folytatódik a megyei I. és a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság.

Tóth Gábor

Gyurkó Benjamin (balra) és a Rum Répcelakon lép pályára

Fotó: Szendi Péter

Megyei I.

Az 5. forduló rangadóján a Vép fogadja a Rábapatyot. Mindkét csapat remekül kezdte a szezont, a házigazda a 4., a vendég pedig a 2. helyen áll a tabellán – sőt, a Rábapaty még veretlen. A címvédő Celldömölk a Király SE otthonában lép pályára. Jó mérkőzést hozhat a Répcelak–Rum összecsapás is.

Az 5. forduló menetrendje, péntek, 19.00: Király SE–Celldömölki VSE-Vulkán Fürdő (Marácz Z.). Szombat, 16.30: Kőszegi FC–Egyházasrádóci SE (Szabó I. Z.), Büki TK–Schott Lukácsháza SE (Harcsár R.), Körmendi FC–Szentgotthárd VSE (Papp Á.), Répcelaki SE–Rum KSC (Kondor T.). Vasárnap, 16.30: Csepregi SE–Lorry GM Kft. Szarvaskend (Bíró O.), Jánosháza VSE–Csörnöc Gyöngye Vasvár VSE (Polgár T.), Vép VSE–Rábapatyi KSK (Boda Gy.).

Gyurkó Benjamin (balra) és a Rum Répcelakon lép pályára
Fotó: Szendi Péter

Megyei II., észak

A megyei II. osztály északi csoportjában a forduló rangadóját Söptén rendezik. A hét­pontos Söpte a tabella 5. helyén áll, a vendég Alsóújlak pedig a maga tíz egységével az éllovas szerepét tölti be. Hogy ez a következő hetekben is így maradjon, egy olyan hazai gárdát kell két vállra fektetniük, amely az Ikervár legyőzésével hangolt a találkozóra.

Az 5. forduló menetrendje, szombat, 16.30: Kemenesalja–Ölbő (Bazsó F). Vasárnap, 16.30: Elektromol Spati–Pecöl (Szabó III. Z.), Bozsok–ÖTE Ikervár (Bedi T.), Söpte–Alsóújlak (Monostori I.), Uraiújfalu–Zanat (Szejke L.), Honvéd Sé–Sitke (Kondor T.), Gérce-Vásárosmiske–Mersevát (Talabér N.), Gencsapáti–Szeleste-Pósfa (Hor­váth Á.).

Megyei II., dél

A szívós Bajánsenye a még hibátlan Gyöngyöshermánt látja vendégül – nagy csatára van kilátás. A Körmend VSE a jó formában lévő Tanakajdot fogadja. Két közvetlen rivális csap össze a Táplán–Ják derbin. A Nádasd a Viszák ellen kezdheti meg a felzárkózást.

Az 5. forduló menetrendje, szombat, 16.30: Bajánsenye–Gyöngyöshermán-Sz. (Sály K.), Tutitextil-Körmend VSE–Tanakajd (Farkas G.). Vasárnap, 16.30: Club Walnut Nádasd–Viszák (Sály K.), Rábatótfalu–Felsőcsatár (Papp Á.), Táplán KSK–Ják (Takács R.), Szentpéterfa–Balog­unyom (Derdák M.), Vasszécseny–Őriszentpéter (Farkas G.). A Csákánydoroszló szabad­napos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában