asztalitenisz

2019.09.09. 19:44

Vereség a rajton – Nem bírt a Celldömölk a Győrrel

A férfi NB I-es asztalitenisz-bajnokság nyitányán a CVSE II. pont nélkül maradt a Rába partján.

Pum András

Baranyai Domonkos két meccset nyert

Fotó: Unger Tamás

Győri Elektromos VSK I.–Celldömölki VSE-Swietelsky-Jufa Hotels II. 8-6. – Győr, NB I-es férfi asztalitenisz-mérkőzés.

Páros. Béres, Stánitz–Kárász, Bőhm 1:3, Lung, Orosz–Baranyai, Iván B. 1:3 (0-2). Egyéni, 1. forduló: Lung–Kárász 3:0, Béres–Bőhm 3:1, Stánitz–Iván B. 3:1, Orosz–Baranyai 1:3 (3-3). 2. forduló: Lung–Bőhm 3:1, Béres–Iván B. 3:0, Stánitz–Baranyai 3:0, Orosz–Kárász 0:3 (6-4). 3. forduló: Lung–Iván B. 3:0, Béres–Baranyai 3:0, Stánitz–Kárász 2:3, Orosz–Bőhm 1:3 (8-6). Győzött: Lung 3, Béres 3, Stánitz 2, illetve Kárász 2, Bőhm 1, Baranyai 1, Kárász–Bőhm, Baranyai–Iván B.

Baranyai Domonkos két meccset nyert
Fotó: Unger Tamás

A hazaiak első számú játékosának, Farkas Ezekielnek nem volt rendben a sportorvosija, helyére a SZAK női csapatának asztaliteniszezője, Orosz Sára ugrott be. A celliek jól kezdték a meccset, mindkét párost megnyerték. Ám a folytatásban, az első körben csupán Baranyai Domonkos tudott nyerni. A második fordulóban is csak Oroszt sikerült legyőzniük a CVSE-seknek, akik az utolsó fordulóban nem tudtak közelebb férkőzni (8-6) ellenfelükhöz. A vasiak megnehezítették a győriek dolgát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában