U19

2019.09.16. 20:56

Vereséggel nyitott az újonc SZKKA

Szoros vereséggel kezdte a 2019/2020-as szezont a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia U19 NB I/B-s női kézilabdacsapata.

Tóth Gábor

Pődör Blanka nagyszerűen kézilabdázott

Fotó: SZKKA

Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia U19– Győri Audi ETO KC U19 30-34 (16-17). – Répcelak, 150 néző, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Dáné R., Gyimesi M.

SZKKA: Christe – Kozma 2, Horváth A. 5, Pődör B. 9, Pődör R. 6, Kovács 3, Tamási 5. Csere: Lőrincz (kapus), Bíró, Tóth A., Devecseri, Franka, Kulcsár, Szmolek, Bozzai, Németh P., Kovács V. Edző: Pődör Zoltán.

Pődör Blanka nagyszerűen kézilabdázott
Fotó: SZKKA

Hajtós, kemény, az utolsó pillanatig kiélezett meccset vívtak a felek. Az első félidőben fej fej mellett haladtak a csapatok, egyik együttes sem tudott meglépni (21. perc: 13-13). Fordulás után viszont a Győr pontosabb játékra váltott, lépéselőnyre tett szert (34. perc: 17-21). Az újonc SZKKA nem adta fel, rendezte sorait, visszajött a meccsbe, sőt, a vezetést is átvette (50. perc: 27-26). Ám a hajrá nem sikerült a szombathelyi csapatnak, főleg a támadásokba, a befejezésekbe hibázott bele (57. perc: 30-32). Amit kihasználva nagy csatában kiharcolta a győzelmet a Győr. Pedig volt olyan szakasza a meccsnek, amikor ellenfelénél közelebb állt a győzelemhez az SZKKA.

Pődör Zoltán: – Nem játszottunk rosszul, a védekezésünkkel például a meccs bizonyos szakaszaiban elégedett is voltam, de a végén sajnos sok hiba csúszott a befejezésekbe, kritikus pillanatokban hibáztunk ziccereket. De jó úton járunk, ha ezt a gyors kézilabdát tudjuk játszani a jövőben is, akkor nem lesz gondunk ebben az osztályban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában