bajnoki

2018.03.30. 18:51

Vereséggel zárták a szezont a SzoESE röpisei

Papírforma-vereséget szenvedett a szezon utolsó bajnokiján a Szombathelyi Egyetemi SE női röplabdacsapata, de ez már nem befolyásolta a végeredményt: negyedik helyen zárt az NB II. nyugati csoportjában.

Horváth Erika

Nagy Jennifer (szemben) próbálja átejteni a fehérváriak sáncát Fotó: Unger Tamás

 

Nagy Jennifer (szemben) próbálja átejteni a fehérváriak sáncát
Fotó: Unger Tamás

Szombathelyi Egyetemi SE-MÁV Előre 1:3 (-13, 23, -13, -18). – Szombathely, NB II-es női röplabdamérkőzés, vezette: Barabás Barnabás, Pruckner.

SZoESE: Gulkai, Varga N., Demény Laura, Demény Liza, Nagy J. Kiss L. Csere: Börzsönyi, Bozzai. Edző: Bodzer Attila.

A magukat a csoport második helyére bebetonozott fehérvári fiatalok ellen az első szettben 8-9-ig tudták tartani a lépést a szombathelyiek. Nem használtak az időkérések, cserék sem, átgázolt rajtuk a korábbi válogatott, Fésüs Irén együttese (13-25). A második játékrész viszont nagyon szoros csatát hozott, az egyre nagyobb kedvvel játszó hazaiak egyenlíteni is tudtak (25-23). A jó folytatás azonban elmaradt, a következő szettben 0-6-os előnyt adtak az Előrének, és a hullámvölgyből már nem is nagyon próbáltak kikapaszkodni (13-25). A negyedik játszmában 16-16-ig tartották magukat az egyetemisták, aztán elhúzott és a papírformának megfelelően nyert a jobban motivált, pontosabban játszó vendégcsapat. A SZoESE 12 győzelemmel, tíz vereséggel a nyugati csoport negyedik helyén zárta a 2017/2018-as szezont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában