Sport

2017.08.06. 18:55

Viktória-vereség a felkészülési mérkőzésen

Felkészülési mérkőzésen háromgólos vereséget szenvedett a Haladás-Viktória a Haladás VSE U16-os fiúcsapatától.

Pum András

Haladás-Viktória-Haladás VSE U16 1-4 (0-3)

Király Sportlétesítmény, 50 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Haladás-Viktória: Bíró (Császár) - Balogh, Tálosi, Fürdős, (Kopcsándi), Kun (Csidei) - Fábián, Harsányi (Manhart), Tóth - Öreg, Siklér (Király), Bátorfi (Gruber). Edző: Simon Attila.

Öreg Cintia lőtte a Viktória gólját
Fotó: Nagy Jácint

A Haladás-Viktóriában egy új igazolás is szerepet kapott. A legutóbb az NB II-es ZTE-ben futballozó, 21 éves támadó középpályás Király Ramóna csereként lépett pályára. Király a legutóbbi bajnokságban húsz meccsen négy gólt szerzett kék-fehérben. A Viktóriából Kiss Zsófia kisebb sérülés miatt hiányzott, Szakonyi Emese pedig orvosi vizsgálaton vett részt. Nagyon jól kezdte a meccset a női csapat, többet birtokolta a labdát ellenfelénél. Ám hibáikat kihasználták a Haladás fiataljai, és kontrákból három gólt szereztek. A szünetben többet is cserélt Simon Attila, ennek ellenére a Viktória fordulás után is jól tartotta magát, és ezúttal Tóthék voltak veszélyesek kontrákból. Öreg Cintia büntetőből betalált, de mivel a Haladás VSE is szerzett egy újabb gólt, így a végén maradt a közte három: 1-4.

Simon Attila: - Nagyon örülök, hogy a lányok ilyen jól álltak a meccshez, bátran futballoztak a jó képességű HVSE fiataljai ellen. Jó értékfelmérő volt a meccs, úgy látom, mérkőzésről mérkőzésre fejlődünk.

A Haladás-Viktória legközelebb szombaton 9 órakor a Király Sportlétesítményben az Illés Akadémia-Haladás U15-ös fiúegyüttesével játszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!