Sport

2009.04.28. 08:52

Viszák-Rábagyarmat: félbeszakadt a meccs

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság Körmendi-csoportjában a hétvégén félbeszakadt a Viszák-Rábagyarmat mérkőzés. Megpróbáltuk kideríteni, hogy mi is történt valójában.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Viszák 2:1-re vezetett a vendég Rábagyarmat ellen, amikor a 63. percben Kocsis Tibor játékvezető félbeszakította a mérkőzést.

A jegyzőkönyv szerint a rábagyarmatiak balhátvédje, Kozma Zsolt megsértette Bedőcs Balázs partjelzőt, amiért a játékvezető kiállította a labdarúgót. Amikor Kozma elhagyta a pályát, fellökte, megötütte a partjelzőt, ezért Kocsis bíró azonnal lefújta a mérkőzést. Levonulás közben újabb rábagyarmati játékos, Fülöp Károly lett kiállítva, aki a játékvezetőt szidalmazta.

A fegyelmi bizottság ma délután tárgyalja az ügyet - a tárgyalás után azonnal tájékoztatunk a grémium döntéséről. Az szinte biztos, hogy a mérkőzést 3:0-s eredménnyel a Viszák nyeri. Valószínűleg a két kiállított labdarúgó is komoly eltiltásra számíthat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!