Sport

2016.02.04. 11:54

Vízbe száll az AVUS 2004-es korosztálya

Szombaton 12 órakor a Százhalombatta ellen kezdi a középházi rájátszást a Domino AVUS 2004-es korosztályú együttese.

Pum András

Szombaton a fővárosi Kánai úton található Sport 11 uszodában kezdődik a 2004-es Kőnigh György Gyermekbajnokság középházának rájátszása a 10-18. helyért. Az alapszakasz B-csoportnának negyedik helyén végzett, Ács Tímea vezette Domino AVUS pontban délben a C-csoport ötödik helyéről érkező, az ősszel négy győzelmet és négy vereséget begyűjtő Százhalombatta együttesével mérkőzik.

- Miután az alapszakaszban másik csoportban szerepeltek a százhalombattaiak, túl sok információnk nincs róluk  - jelezte Ács Tímea. - Azt tudjuk viszont, hogy a többi korosztályban erős csapataik vannak - nyilván a 2004-es gárdájuk sem kivétel. Az alapozást becsülettel elvégezték a srácok, igaz a héten betegségek miatt erősen foghíjas kerettel tudtunk gyakorolni. Mint korábban is említettem, az a legfontosabb, hogy meccsről-meccsre úszásban, egyénileg és csapatban fejlődjenek a játékosok. Emellett természetesen nyerni akarunk a Százhalombatta ellen, és nyilván azért szállunk vízbe minden mérkőzésen, hogy megnyerjük a középházat. De ahogy mondtam: nem az eredmény a legfontosabb. Horváth Ákos nem tud velünk jönni, az utazó keret: Antoni Barnabás, Németh Bódog Péter, Birkás Emma, Prácsek Botond, Novák Donát, Birkás Barnabás, Juhász Samu, Szieber Bence, Galambos Bence, Ladányi Kristóf, Varga Botond, Horváth Miklós.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!