Sport

2010.12.03. 10:55

Vízilabda: OB II-es csapatok csatája szombaton Szombathelyen

Az OB II-es vízilabda-bajnokság 4. fordulójának mérkőzéseit szombaton a szombathelyi Fedett Uszodában rendezik. Az Aligátorok Utánpótlás SE a Tatabánya és az osztrák SC Austria ellen száll vízbe.

Pum András

Az OB II-es bajnokságban szereplő szombathelyi Aligátorok USE eddigi hat mérkőzéséből négyet megnyert és kettől elveszített - ezzel a teljesítménnyel jelenleg második a hat csapatos "A"-csoportban. A hat együttes egyébként mindig más és más helyszínen csap össze, ahol a csapatok két találkozót vívnak. A későbbiekben a csoportok első két helyezettjei jutnak a következő körbe.

Az "A" felségjelű csoport  tagjai december 4-én, azaz szombaton Szombathelyen, a Fedett Uszodában csapnak össze - a program 10 órakora Pápa-Tatabánya összecsapással kezdődik.

Mint azt Sebesi Judittól, az Aligátorok Utánpótlás SE elnökétől megtudtuk, a havazás okozta - gyakran tragikus - útviszonyok ellenére péntek délelőttig egyetlen csapat sem mondta le a szombati részvételt, így vélhetően mind a hat alakulat vízbe száll szombaton.

A program

10.00: Pápai SE- Tatabányai Vízmű SE

11.15: Pécsi VSK - Kanizsa Vízilabda SE

12.30: Tatabánya - Aligátorok Utánpótlás SE

13.45: SC Austria - Pécs

15.00: Nagykanizsa - Pápa

16.15: Aligátorok - SC Austria


A csoport állása: 1. Pécs 16 pont, 2. Aligátorok 12 pont, 3. Tatabánya 9 pont, 4. Nagykanizsa 7 pont, 5. Austria 7 pont, 6. Pápa 1 pont.


A tornáról hétfőn képgalériát láthatnak honlapunkon.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!