Sportvilág

2007.10.12. 02:29

Megyei diáksportnap

Ostffyasszonyfa (vas) - Idén is nagy sikerrel bonyolították le a megyei diáksportnapot és az Aradi vértanúk emlékversenyt a Pannónia-ringen.

Vastag Nándor

Már a 11. alkalommal rendezték meg az Ostffyasszonyfa melletti Pannónia-ringen a megyei diáksportnapot és az Aradi vértanúk emlékversenyt, mely idén Batthyány-emlékverseny is volt egyben. A rendezvényen több mint 20 általános iskola közel 2000 tanulója vett részt, a diákokat buszok szállították a helyszínre, de sokan jöttek a környező településekről biciklivel. Az időjárás is kegyeibe fogadta a résztvevőket, nagy szélben, de napsütésben bonyolították le a versenyeket. A sportnap a gokartpályán a görkorcsolyaversenyekkel kezdődött, majd a kerékpárosok vetélkedése következett a mintegy öt kilométer hosszúságú ringen, végül a futók vették birtokba az aszfaltot. A kategóriánkénti 1-3. helyezettek érmet kaptak, valamint a 4-6. helyen végzettekkel egyetemben tárgyjutalomban részesültek. A versenyekkel párhuzamosan kispályás labdarúgásban, kosárlabdában, ügyességi sportvetélkedőben és kerékpáros közlekedési vetélkedőkben is részt vehettek a nebulók, illetve íjász-, lövész-, pétanque- és görkorcsolya-bemutatókat is megtekinthettek. A Logo Mobil ifjúsági szolgálat is kitelepült az eseményre, többek között trambulinnal és lengőtekével fogadta az érdeklődőket. A programok jó hangulatban zajlottak, a szereplők jól érez-ték magukat, így az idén is sikerrel ért véget a megyei diáksportnap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!