Sportvilág

2011.07.21. 13:28

Balaton-átúszás: újabb halasztás július 30-ra

Másodjára is elhalasztották az először június 30-ra, majd most szombatra meghirdetett Balaton-átúszást - adták hírül a szervezők csütörtökön. Az újabb időpont: július 30-a.

MTI

"A meteorológiai szakemberek véleményét figyelembe véve, egyetértésben a Balatoni Vízirendészet vezetésével a Balaton-átúszás szervezőbizottsága ismét úgy döntött a várható rossz körülmények miatt (szeles-hűvös idő, hideg víz, zápor-zivatar), hogy a július 23-i Balaton-átúszást elhalasztja.

Az új időpont a korábbi terveknek megfelelően július 30-a szombat, melynek tartaléknapja 29. (péntek), 31. (vasárnap), valamint augusztus 5-6-7" - áll a magyar mellett angolul és németül is megjelentetett értesítésben.

Tavalyelőtt egy híján 9300-an teljesítették a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5,2 km-es távot a 28. Balaton-átúszáson, egy éve viszont a rossz idő miatt nem tudták megtartani a rendezvényt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!