Sportvilág

2012.06.25. 10:35

London 2012 - Megvan az utazó csapat női vízilabdában

Budapest - Merész András, a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya hétfőn kijelölte a londoni nyári olimpiára utazó 13 fős csapatot.

MTI

A szövetség tájékoztatása szerint a névsor csak sérülés vagy tartós formahanyatlás esetén változhat, július 5-ig. Mindenesetre vésztartalékként edzésben marad Kasó Orsolya kapus (klubja: Dunaújváros) és a mezőnyjátékos Illés Anna (BVSC).    
   
Az olimpiai csapat összetétele:
   
Bolonyai Flóra (USC, amerikai), Gangl Edina (Eger) - kapusok; Antal Dóra (Eger), Bujka Barbara (Messina, olasz), Csabai Dóra (BVSC), Czigány Dóra (Eger), Drávucz Rita (Pro Recco, olasz), Keszthelyi Rita (Szentes), Kisteleki Hanna (BVSC), Menczinger Kata (Dunaújváros), Szűcs Gabriella (Dunaújváros), Takács Orsolya (Szentes), Tóth Ildikó (BVSC) - mezőnyjátékosok.
   
A válogatott szombaton az Egyesült Államokba utazik edzőtáborozásra, amelynek keretében négy mérkőzést játszik a vendéglátók legjobbjaival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!