Sportvilág

2015.05.17. 12:33

Kardashianéknak is bejön Hamilton zenéje

Úgy tűnik, mindenkinek tetszik Lewis Hamilton zenéje, még Kanye Westnek is.

Tajthi Andrea

Fotó: Mercedes AMG Petronas

A Forma-1-es világbajnok köztudottan szereti a zenét, és talán már arról is tud mindenki, hogy szabadidejében sok időt tölt stúdióban és saját albumon dolgozik, noha állítólag nem szeretné majd nyilvánosságra hozni azt.

Pedig akár meg is tehetné, mivel eddig mindenki dicséri a brit versenyző zenéjét, többek között Kanye West is.

A rapper úgy nyilatkozott: "Lewis Hamilton járt már a házamban és zenéltünk a stúdiómban. Villásreggelire is hívtuk húsvétkor, az egész családdal, a feleségem családjával, mindenkivel. A zenéjére pedig mindenki csak azt kérdezte, 'mi ez a zene?' Én meg mondtam, hogy ez Lewis Hamilton zenéje. Mire ők: 'Ó, Istenem! Ez jó, ez nagyon-nagyon jó.'"

Bár a 30 éves Hamilton még nem mutatta meg a közönslgnek egyik dalát sem, világsztároknak meg megmutatta mit tud, mert kíváncsi a tanácsaikra.

"Játszottam már Pharrell Williamsnek, Timbalandnak és Drake-nek is, mert visszajelzést szeretnék minél több embertől." - mondta Hamilton.

Állítólag Nicole Scherzingerrel való szakítása után is a zenélés segített neki továbblépni, és kiadni magából az érzelmeit.

"Jó módja annak, hogy az ember kitisztítsa a fejét." - mondta Hamilton. "Írok saját dolgokat is. Nagyon élvezem ezt az egész kreatív munkát."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!