Sportvilág

2015.05.09. 21:03

Milánó–Róma háború

Szombathely – A Szombathelyi Swietelsky-Haladás olasz belső védője, Raffaele Alcibiade szerint a vasárnapi Lazio–Internazionale összecsapás Milánó és Róma ellentétéről is szól.

Udinese (14.)–Sampdoria (6.) (vasárnap, 15.00).

– A vendég Sampdoria győzelmét várom. A Samp az elmúlt héten nem játszott szépen, és 1:0-ra ki is kapott odahaza a Juventustól. Viszont mivel még nem mondott le az Európa-ligás helyről, így mindent megtesz, az utolsó vérig küzd majd a sikerért. Tippem: 2.

Lazio (3.)–Internazionale (8.) (vasárnap, 20.45.).

– A Lazio a Bajnokok Ligája helyezésre, az Inter az Európa-ligára hajt. Ráadásul ne felejtsük: egyúttal Róma–Milánó párharcra kerül sor, márpedig odahaza mindenki tudja, mekkora ellentét feszül a két város között. Tippem: x.

Genoa (7.)–Torino (9.) (vasárnap, 20.45).

– Ez egy nagyon jó meccs lesz! Ugyanis mindkét csapat felvállalja a bátor támadófutballt, és mindkét együttes kispadján nagyon jó edző ül. A Genoa és a Torino egyaránt az utolsó pillanatig a győzelemre törekszik, ezért addig tényleg nincs vége a mecs-csüknek, amíg a bíró le nem fújja. Szép, de nagyon

kemény mérkőzést várok. Tippem: x.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!