Sportvilág

2009.06.22. 02:28

Nemzetközi tornát nyert a Lurkó UFC

Sopron - Kupagyőzelemmel zárt egy nemzetközi tornát a Lurkó UFC 2000-ben született fiatalokból álló focicsapata.

Gergácz Zoltán

A hűség városában tíz csapat részvételével rendeztek labdarúgótornát a 2000-es korosztálynak. A 2x5-ös, körmérkőzéses csoportokból az első két helyezett jutott a négyes döntőbe. A szombathelyi Lurkó UFC gárdája a MAC, a Sopron és a Kapellerfeld gárdáját egyaránt legyőzte, míg a Dalnoki Akadémiától 1:0-s vereséget szenvedett, így a második helyen jutott tovább.

Az elődöntőben az FC Hellas Kagran együttesét verték 2:1-re, a döntőben ismét a Dalnokival kerültek össze a vasiak. Akárcsak az első összecsapás, ez is nagy küzdelmet hozott, ám gól nem született, így következtek a büntetők. Az első mindkét oldalon kimaradt, a másodikban csak a lurkósok találtak be, s mivel a harmadik büntetőt is értékesítették, tornagyőztesek lettek. Ezek után nem volt meglepő, hogy két különdíjat is kaptak. A legjobb kapus - nem véletlenül - Soós Benjámin lett, míg a gólkirályi címet Horváth Krisztián érdemelte ki. A győztes csapat tagjai: Böcskei Bálint, Böcskei Nikoletta, Hertelendi Dániel, Homlok Levente, Horváth Bence, Horváth Krisztián, Kiss Bálint, Nagy Nikolasz, Rába Róbert, Soós Benjámin, Vámos Márk, edzőik: Németh Szabolcs és Tebeli György.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!