Szentgotthárd

2014.01.23. 17:05

Trükkös csaló: pénzt akar szerezni az önkormányzat nevében

Szentgotthárd - Trükkös csalókra figyelmeztet az önkormányzat. Egy férfi próbál meg pénzt kicsalni a gyanútlan áldozatoktól.

Farkas Eszter

Szentgotthárdon trükkös csalással próbál pénzt kicsalni a gyanútlan állampolgároktól egy ismeretlen személy. A szentgotthárdi önkormányzat értesülései szerint egy fiatal férfi járja a városközpontban található lakásokat és trükkel próbál pénzt kicsalni az őt beengedő lakosoktól.

A férfi azzal az indokkal jut be a lakásba, hogy azt mondja: az önkormányzat támogatja a lakások nyílászáróinak felújítását, kicserélését úgy, hogy a lakás tulajdonosa három hónapon belül kifizet körülbelül hetven, nyolcvanezer forintot. Ez azonban nem igaz - hívja fel a figyelmet az önkormányzat.

A város önkormányzata senkitől sem szed be pénzt ilyen módon, és nem kezdeményezett hasonló programot sem.

Az önkormányzat felhívásában arra kéri a város lakóit, hogy amennyiben áldozatul estek a csalónak, vagy információkkal rendelkeznek ilyen vagy hasonló jellegű csalással kapcsolatban, mindenképpen forduljanak mielőbb a rendőrséghez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!