Szentgotthárd

2014.09.15. 18:13

Legyen rendőrkapitányság Szentgotthárdon - elkezdte az aláírások gyűjtését a Jobbik

Szentgotthárd – Aláírásgyűjtő akcióba kezdett a Jobbik Szentgotthárdi Alapszervezete, hogy javítsanak a közbiztonságon és legyen rendőrkapitányság a városban.

Farkas Eszter

A Jobbik Szentgotthárdi Alapszervezete által kezdeményezett aláírásgyűjtő akció több volt, mint eredményes – tájékoztatta szerkesztőségünket a szervezet.

Mint azt közleményükben írták: két óra leforgása alatt percenként érkeztek az aláírók, akik igazolták, hogy Szentgotthárd közbiztonsága a betelepült románok miatt romlott.

Kifejtették: a pénteken meghirdetett akció keretében már eddig több százan jelezték egyetértésüket, ami bizonyítja, hogy a helyiek feltétlenül szükségesnek találják rendőrkapitányság létrehozását a városban válaszul az egyre rosszabbodó helyzetre.

Az aláírások gyűjtését a Jobbik szentgotthárdi szervezete szeptember végéig folytatni fogja, reményeik szerint addig összegyűlik a kellő számú szignó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!