Szentgotthárd

2016.09.08. 16:47

Adnak és vesznek is a szentgotthárdiak

Szentgotthárd - Három beépítetlen terület eladásáról és egy megvételéről döntött a képviselő-testület. A vásárláshoz már a jövő évi költségvetés keretét terhelik.

Bakos Ágnes

Egy 2001-ben elfogadott önkormányzati rendelet alapján hirdette meg eladásra három területét a gotthárdi önkormányzat. Egy 847, egy 393 és egy 289 négyzetméteres területet bocsátanak áruba. Az első kettő beépítetlen területért 1700 forintot várnak négyzetméterenként, az utóbbiért 700 ezer forintot remél a szentgotthárdi önkormányzat. Mindhárom területre szeptember 15-éig várják az ajánlatokat. Az ingatlaneladások mellett vásárlásról is döntöttek a szeptemberi testületi ülésen.

Négyzetméterenként 400 forintot adnak egy beépítetlen, 793 négyzetméteres területért. Nem az idei büdzsét terheli a vásárlás: a szükséges összeget a 2017-es évi költségvetés terhére biztosítják az el-adónak. Amint elkészül a szükséges adásvételi szerződés, azt Huszár Gábor polgármester írja majd alá. A tulajdonosváltással járó papírmunka költségei az önkormányzatot terhelik.

Címkék#adásvétel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!