Szentgotthárd

2013.12.16. 14:30

Ausztriában edződtek

Gratwein – Egy ausztriai nemzetközi tornán tették próbára a tudásukat a szentgotthárdi Skorpió Kick-Box SE ifjú sportolói.

Tóth Gábor

A Skorpió Kick-Box SE hét versenyzővel képviseltette magát az ausztriai Alpok-Adria Kick-Box Kupán. A nemzetközi erőpróbán magyar, osztrák és szlovén klubok több mint 120 versenyzője lépett tatamira. A továbbtanulások, iskolaváltások miatt ezúttal egy fiatalabb, kevésbé rutinos versenyzői gárda képviselte a szentgotthárdi színeket Ausztriában – és egyedüli vasi klubként a megyét.

– Egyelőre az építkezés korszakát éljük, de örömmel látom, tapasztalom, hogy az utánpótlás korú fiataljaink között több olyan sportoló is akad, aki idővel a régi sikeres versenyzőink nyomdokaiba léphet – fogalmazott Skorpió vezetőedzője, Takács Tibor.

– Versenyzőink zöme most Ausztriában kóstolt bele először az éles versenyhelyzetbe, ennek tükrében összességben elégedett vagyok az eredményekkel. Kiemelném Tóth Bence teljesítményét, aki megnyerte saját kategóriáját.Alpok-Adria Kick-Box Kupa, szentgotthárdi érmesek, point fighting: 1. Tóth Bence (U13, 37 kg), 2. Szabó Milán (U16, +69), 3. Kulcsár Márió (U16, 63 kg), 3. Kulcsár Márió (U19, 63 kg).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!