Szép lányok

2013.12.20. 14:40

Marcsi Európa legszebbje lett

Simon Marcsi különdíjat kapott a nigériai modellversenyen. Ő lett a legszebb európai.

Farkas Eszter

Simon Marcsi különdíjat kapott a nigériai modellversenyen. Ő lett a legszebb európai. Mint arról már korábban beszámoltunk, Simon Marcsi a nigériai Lagosban versenyzett. A szombathelyi szépség a Exquisite face of the universe elnevezésű modellversenyen mérettetett meg, amelyen hatvan lány vett részt a világ különböző pontjairól. A lányok már december 12-én elutaztak az afrikai országba, s komoly a felkészülés és próbák, fotózások, interjúk után csütörtökön megtartották a döntőt. A verseny első helyezettje egy dominikai, a második svéd a harmadik pedig egy brazil lány lett.



Simon Marcsi különdíjat kapott a zsűritől a nigériai versenyen (Fotó: Archív/Zergi Borbála)

 

A szombathelyi szépség, Simon Marcsi sem jött el üres kézzel a versenyről: a zsűri ugyanis különdíjat adott a lánynak, Marcsit választották a legszebb európainak. – A verseny alatt nagyon éhesek voltunk és rettentően ingerültek is. Én úgy éreztem, hogy eléggé szervezetlen volt a gála, és nagy volt a fejetlenség. Este hét óra helyett tizenegykor kezdődött az egész, ráadásul nagyon kevés néző volt. Ennek ellenére nagyon jól éreztem magam. Nem bánom, hogy belevágtam ebbe a versenybe, hiszen rengeteg embert ismertem meg a világ különböző pontjairól – mesélte élményeit a 22 éves szépség. Bár a verseny véget ért, Simon Marcsi még nem indul haza. A fiatal szépség szombaton indul útnak és hétfőn érkezik majd haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!