Szépségverseny

2012.07.01. 13:27

Adrienn, május szépe a Spiritben pihent

Sárvár - Május szépe olvasóink szavazatai és a zsűri véleménye szerint Bánfai Adrienn lett. A 21 éves borsfai csinos lány a Nyugat-magyarországi Egyetemre jár, sikeresen letette év végi vizsgáit.

Benkő Sándor

Bánfai Adrienn a múl héten fejezte be második évét a SEK-en, ahol a magyar történelem szakot végzi. Innentől már a pihenésé, a kikapcsolódásé lesz a nyár hátralévő része. Barátjával töltöttek már el egy hosszú hétvégét a Balatonon. Június utolsó hétvégéjén pedig a sárvári Spirit Hotelben voltak, ahol a hotel vendégeként pihentek. Adrienn Zala megyében, Borsfán él a szüleivel és testvérével, aki még szintén tanul.



Május szépe a gimnázium előtt aerobicozott, táncolt, hobbijai közül megmaradt a rajzolás, az olvasás. Az egyetem végeztével a tanári pályát szeretné választani. Addig azonban van még bőven idő, közben lesz például még egy szépségverseny döntő is, amire szintén készülni kell majd. Május szépe kapott egy márkás napszemüveget a Fresh optika jóvoltából, egy kozmetikai ajándékutalványt Kuti Georginától, és wellness hétvégét a Spirit hoteltől.



Szombaton a Spiritbe barátjával, Bedő Attilával érkezett. Az új, exkluzív gyönyörű és kényelmes szállodában korlátlanul használhatták az Oázis wellness-és fürdőrészleget, a szaunavilágot, a fitness termet. A Spirit 1056 méter mélyről fakadó 46 C fokos saját gyógyvizével tölti a medencéit. A hotelnek 22 medencéje van, a több mint 130 gyógy-és wellness kezelésre 88 helyiségben van lehetőség. Adrienn kipróbálta az emberi test teljes felületére kiterjesztett fénykezelést, a Sensolitet is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!