Szépségverseny

2012.07.18. 08:43

Laura lett június szépe

Celldömölk – Vasárnap éjfélig lehetett szavazni szépségversenyünk június havi jelöltjeire. A zsűrinek egyezett a véleménye olvasóink szavazataival: Marton Laura lett a nyertes.

Benkő Sándor

Marton Laura kapta a legtöbb szavazatot olvasóinktól, így 18. születésnapja után két nappal újabb meglepetésként érte az öröm, hogy hétfő reggel június szépeként üdvözöltük.

Laura Győrbe járt középiskolába, ahol kitűnően fejezte be az évet, ám szeptembertől a szombathelyi Bólyaiban folytatja tanulmányait. Biológusnak készül, és azért választotta a Bólyait, mert magasabb óraszámban oktatják a biológiát. Tervei között szerepel, hogy egy bécsi egyetemen szerzi majd meg a diplomáját. Az angol, és a német nyelvet tanulja. A nyáron két hetet töltött Németországban rokonánál. Augusztusban részt vesz egy biológia táborban, 1700 kilométernyi utazásuk alatt megismerkednek hazánk állat és növényvilágával.



Második helyezett Kulcsár Zsófia lett. A 22 éves szombathelyi tanuló szeret olvasni, fotózni, sportolni.



Pék Violetta lett a harmadik helyezett júniusban. A 24 éves rábapatyi lány szeret futni és biciklizni.



A szoros mezőnyben meg kell említeni Csay Ivettet, Markó Viktóriát, Szőnye Kingát és Kovács Kittit, akik szintén sok szavazatot kaptak olvasóinktól. Laura a sárvári Bassiana hotel vendége lesz egy wellness hétvégére, de gazdagabb lesz egy márkás napszemüveggel és egy kozmetikai ajándékutalvánnyal is. Versenyünk július végéig a nap szépeinek bemutatásával folytatódik, majd megkezdődik a lányok felkészítése a szépségverseny döntőjére, ahol megválasztjuk 2012 Vas megye szépét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!