Szépségverseny

2012.08.16. 10:34

Pintér Evelin július legszebb lánya

Szombathely - Véget ért lapunk szépségversenyének döntőre való válogatása. Olvasóink és a zsűri egy éven át szavazott és válogatott, hogy a jelentkező nap szépei közül ki legyen a 12 döntős lány.

Benkő Sándor

Egy évvel ezelőtt, augusztus 1-jén mutattuk be harmadik szépségversenyünk első nap szépét, az utolsót idén július 31-én. Minden hónapban olvasóink internetes szavazata és a zsűri véleménye alapján egy-egy lányt választottunk meg az aktuális hónap szépének. Csütörtökön derült ki, hogy az utolsó hónap, július legszebb hölgye a szombathelyi Pintér Evelin lett.

Második helyezett Szilágyi Lilla Kata, 17 éves hegyhátszentmártoni tanuló, aki szeret zenét hallgatni. Harmadik helyezett Szörényi Szabina Melinda lett. A 25 éves nagykanizsai könyvtáros hobbija a kirándulás, a Forma-1 és a foci. Sok szavazatot kapott még Huller Anett, Török Viktória, Hajdu Emese Csilla, Pál Réka, Németh Hajnalka, Tóth Barbara és Gyürüs Melinda.

Pintér Evelin nagyon megörült a hírnek, amikor csütörtökön reggel telefonon közöltük vele, hogy ő lett július szépe. Azt mondta boldogan, hogy soha ne kezdődjön rosszabbul a napja. Evelin most érettségizett a Horváth Boldizsár középiskolában. Gazdaságot és informatikát tanult, jól sikerült az érettségi vizsgája. Felvételt nyert a Corvinus közgazdasági egyetem emberi erőforrás szakára. Tanulmányait csak a jövő esztendőben kezdi meg. Egy éves halasztásának az oka az, hogy jelenleg dolgozik, amit nagyon szeret, és az éves bérét szeretné a tandíjra fodítani majd. Persze nem telik el az év tanulás nélkül, mert szintén emberi erőforrásból szeretne egy OKJ-s képzést is elvégezni. Angol és német nyelveket tanul intenzíven, de tud spanyolul is, és még barátkozik más nyelvekkel is. Egyébként egy konditeremben dolgozik, ahova edzeni is jár heti öt alkalommal. Hobbi szinten focizik a barátaival, de a profi labdarúgást nagyon szereti. Kedvenc csapata a Haladás. Másik kedvenc hobbija az utazás. Szereti az egzotikus országokat. Egyiptomban már hatszor járt, volt Olaszországban, Kenyában, Svájcban, Horvátországban, Tunéziában, de nagyon szeret kirándulni az országunkon belül is.

Július szépe nyereménye egy márkás napszemüveg a Fresh optika jóvoltából egy kozmetikai ajándékutalvány Kuti Georginától és egy wellness hétvége a büki, szépen felújíott Piroska hotelben.

A második Szilágyi Lilla Kata lett.

A harmadik legszebb Szörényi Szabina Melinda lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!