Szépségverseny

2012.11.03. 14:09

Főpróbát tartottak a döntős szépségek

Szombathely - Szombaton tartottuk szépségversenyünk főpróbáját a Megyei Művelődési és Ifjúsági Központ (MMIK) színháztermében. Szépségeink felkészültek a döntőre.

Bajdó Bettina

Összeállt a teljes műsor a Vas Megye Szépe 2012 döntőjére. A tizenhárom döntős szombaton  részt vehetett a főpróbán, melyet az MMIK színpadán tartottunk, ott ahol november 10-én, este hat órától a döntő is lesz. Többféle táncot is betanultak szépségeink, hogy a közönséget és az öttagú zsűrit is elkápráztassák. A lányokat Góczán Gréta koreográfus segítette a felkészülésben, aki elárulta, nagyon büszke a lányok szorgalmára és kitartására.



- A lányok most már önállóan táncolnak a színpadon, nagyjából megtanulták a koreográfiát - mondja Góczán Gréta. - Már csak kisebb simításokat végzünk a főpróbán, elpróbáljuk a bevonulást, és azt, hogyan mutassák meg magukat egyenként a lányok a közönségnek. Emellett természetesen a táncokat is többször átvesszük. Az első tánc az idei olimpiát idézi vissza zeneileg, a lányok bikiniben egy kendő segítségével varázsolják el a közönséget. A második szám a következő, 2016-os olimpiának hazájába, Rio di Janeiróba repíti a nézőket. A döntősök rió ruhába bújnak, s igazi buli hangulatot csinálnak majd. Tánc közben pedig bejönnek az Urban Dance országos hálózat West tánccsoportjának tagjai, s különleges produkciójukkal még színesebbé és izgalmasabbá teszik a koreográfiát. A harmadik részben a lányok estélyi ruhában állnak színpadra, s mutatják meg magukat a közönségnek.



Ekkor a nézők és a zsűri nemcsak a szépségüket szemlélheti meg, hanem hallhatja a hangjukat is, hiszen a műsorvezetők kérdéseket tesznek fel a lányoknak. Természetes a kommunikációs készségük is beleszámít majd az összesített pontjaikba. A műsor már kész, a lányok pedig izgatottan várják a jövő szombati döntőt, amikor is kiderül, hogy kinek a fejére kerül a korona, s kik lesznek a királynő udvarhölgyei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!