Szépségverseny

2009.10.11. 14:22

A Bányában randiztunk a csinos lányokkal (képgalériával)

Kétgyermekes édesanya, egy könyvelő, kozmetikus és csinos tanulólányok vettek részt szépségversenyünk újabb közönségtalálkozóján a Bánya Caféban.

zaol.hu

Ismét remek hangulatú összejövetelt tartottunk lapunk szépségversenyének szeptemberi jelöltjeivel. Nem titok, a jelenlét már-már garancia a jó szereplésre, elegendő csak arra gondolnunk, hogy az első szépségversenyünk dobogósai - Kocsis Korinna, Majcsenitz Kitti, Auer Szabina - és a közönségdíjas Némeh Fanny is részt vett a közönségtalálkozón.

Pénteken este eljött a Bánya Caféba Gáncs Laura, Augusztus Szépe, szerinte a mostani mezőnyben is sok csinos lány található. Meghívásunkat tíz hónap szépe jelölt fogadta el, akik a beszélgetéseken hamar feloldódtak. Érdekes volt hallani, hogy egyesek csupán jó buliként fogják fel a sorozatot, míg másokat kimondottan foglalkoztat a modell-karrier.

Így van ezzel a könyvelő Ignéczi Titanilla is, aki a tavalyi szépségversenyünk áprilisi fordulójában második lett, idén már a győzelmet tűzte ki célul magának.

Bokor Adriennek, a kétgyermekes édesanyának nincsenek ennyire merész tervei, vele már az újságban megjelent fényképe után is madarat lehetett fogatni. „Történelmi érték lesz az a Vas Népe, amelyikben megjelentem” – mondta mosolyogva.

Konczér Krisztinától nem áll távol a sport, évekig kézilabdázott, felnőttként pedig gyógytornászként szeretné megállni a helyét. Az utána színpadra lépő Bakucz Klaudiától pedig megtudtuk, hogy Sopronban Kocsis Korinnával jár egy iskolába, Vas Megye szépe korábban szobatársa volt. A Kőszegen tanuló Kovács Dzsenifert a biológia nagyon érdekli, gondolkodik, hogy majd az orvosi egyetemre is beadjaa továbbtanulási jelentkezését.

Dulicz Alexandra tervezi, hogy a későbbiekben elkezd modellkedni. - A fényképeket a barátnőm készítette rólam, nekem tetszettek, remélem, az olvasóknak is - tette hozzá. Ugyancsak szeretné megmutatni magát a színpadon az értékesítőként dolgozó Biliczkii Edina, aki már több esküvői ruha bemutatón szerepelt.

A kozmetikus Kiss Alexandra is többször fellépett a kifutón. – Közönségdíjas voltam már szépségversenyen, remélem most végre sikerül a győzelem – adott hangot vágyának.

Boda Viktóriát is vonzza a szépségipar, készült már róla portfolió. - Egyszer alig ismert meg anyu, amikor egy fotózásról kisminkelve betoppantam az ajtón – tette hozzá mosolyogva a táplánszentkereszti tanuló.

Szakonyi Ramóna balesete miatt mankóval a válla alatt is fontosnak érezte, hogy ott legyen a közönségtalálkozón. Elmondta, gyógyítólag hatott rá, amikor megjelent a fényképe az újságban.

Olvasóinkat továbbra is arra biztatjuk, hogy voksoljanak kedvenceikre! Ezt még október 15-én éjfélig megtehetik a www.vasnepe.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!