Szépségverseny

2010.02.07. 09:08

Vasi lány lesz a Hamupipőke az Operabálon

Pénteken lapunk szépségversenyünk újabb közönségtalálkozóján jártunk a Bánya Caféban. A hangulat ezúttal is kiváló volt. A jelenlévő tizenegy januári induló több érdekes információt is megosztott az érdeklődőkkel.

Takács Gábor

Ismét egy remek hangulatú összejövetelt tartottunk lapunk szépségversenyének januári jelöltjeivel a Bánya Caféban. A második sorozat négy nyertesén – Gáncs Laurán, Biliczki Edinán, Moldován Arabellán és Grebenár Klaudián – kívül a találkozón ott volt Varga Tímea az Oriflame szépségtanácsadója, aki az összes indulónak egy 3000 forintos ajándékkupont ajánlott fel. Eljött az első szépségversenyünk különdíjasa Devecser Anikó is, tőle megtudtuk, hogy a jövő heti Operabálon az egyik Hamupipőke lesz, éjfélkor a tombolahúzásnál segédkezik.

A februári közönségtalálkozóra tizenegy csinos lány fogadta el a meghívásunkat. Volt, akiből csak úgy folyt a szó, de akadtak olyanok is, akik kissé meg voltak illetődve. Mindenesetre így is sok hasznos információt tudtunk meg a januári szépségekről.

Elsőként Simon Mária lépett színpadra, májusban érettségizik, ezután egy fogászati asszisztens OKJ-s tanfolyamot szeretne elvégezni. Korábban már modellkedet, nagyon büszke arra, hogy Budapesten a Fashion Week rendezvényen felléphetett.

Kiss Annamáriától sem áll távol a modellkedés, több fotózáson is járt már a nemzetközi gazdálkodást tanuló csényei lány. Közgazdásznak készül, Ausztriában szeretne elhelyezkedni a diploma megszerzése után. 

Vőlegényével érkezett Óra Eszter, a salköveskúti élelmiszer és vegyiárú kereskedő. Szabadidejében szeret fényképezni és sétálni, mindkettő szenvedélyével élni is fog jövő héten a velencei karneválon.

A negyedikként bemutatkozó Szilasi Viktória lételeme a zene, a Megasztár legutóbbi válogatóján el is indult, ott nem sikerült a továbbjutás, bízik abban, hogy a szépségversenyünkön több babér terem számára.

A lakberendező és virágkötő végzettségű Kun Letícia jelenleg munkát keres, egyelőre még csak a fiókja mélyén hever az a 300 vers és novella amit eddig írt, reméli, hogy munkásságát előbb-utóbb egyre többen megismerik.

Horváth Zsanett Jákfáról érkezett - az első szépségversenyünk nyertese, Kocsis Korinna is innen származik -  egy kétéves jogi asszisztens tanfolyam elvégzését tervezi.

Lájer Evelin a horvát nemzetiségű, a peresznyei tánccsoport oszlopos tagja. Az egészségügyben szeretne majd elhelyezkedni, leginkább a fogászati asszisztens szakma érdekli.

A Premontrei gimnázium másodéves tanulóját, Kiss Petrát érdekli a költészet, magyar tanár szeretne lenni. A sorban őt követő Szombath Szandra szereti a természetet, nem véletlen, hogy dísznövénykertésznek tanul.

A harmadik évfolyamos körmendi gimnazista Májer Petra állatorvosnak készül, gyakran járja a természetet, a kutyájával és a barátaival sokszor sétál nagyokat. Az utolsóként bemutatkozó Szalay Diána fodrásznak tanul, többször volt már hajmodell, szabadidejében táncol és internetezik.

Olvasóinkat továbbra is arra biztatjuk, hogy voksoljanak kedvenceikre! Ezt még február 15-én éjfélig a www.vasnepe.hu honlapunkon megtehetik.

 Tekintse meg a közönségtalálkozón készült képgalériánkat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!