Szépségverseny

2010.05.27. 15:36

Április szépe, Góczán Gréta sminktetoválásra váltotta be a nyereményét

Professzionális sminktetoválásra váltotta be ötvenezer forintértékű ajándékutalványát lapunk szépségversenyének áprilisi nyertese, a sárvári Góczán Gréta.

Simon Erzsébet

Többek unszolására jelentkezett lapunk szépségversenyére a sárvári Góczán Gréta. Megérte hallgatnia a környezetére, ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy olvasóink őrá adták a legtöbb voksot az internetes szavazás során. Április szépe ideje nagy részét a fővárosban tölti, annak okán, hogy másodéves a Budapesti Gazdasági Főiskolán.

- Kereskedelmi közgazdász szakon tanulok, leginkább a marketing terület érdekel. Ugyanakkor izgat a szépségipar is, különösen a divat- és az ékszertervezés. Az utóbbi már gyerekkoromtól „képben van”. Meglehet, ha befejezem a gazdasági főiskolát, ékszertervezést is tanulok majd. Az sincs kizárva, hogy a versenytánc is visszatér az életembe, amit most a tanulmányaim miatt kénytelen vagyok hanyagolni.

Gréta 16 évesen döntős volt a Miss Éden szépségversenyen: ez a viadal a környezetvédelem fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet. Miután kiderült, hogy ő lett április szépe, kapott ajánlatot reklámfilm-szereplésre, s hostess munkára is. De a vizsgái jelenleg fontosabbak számára mindenféle más szereplésnél.

Gréta úgy gondolja, hogy elsősorban az eszével szeretne érvényesülni, s csak utána a szépségével. Helyeslően bólógat minderre az édesanyja, aki elkísérte a lányát a Lívia Szépségszalonba. Gréta persze a legszívesebben a barátjával érkezett volna, ám ő külföldön él. Nem titok persze, hogy ki ő: az eredendően ugyancsak sárvári Stieber Zoltán labdarúgó. Egy egészen friss információt is megosztott vele kapcsolatban április szépe: a fiatalember a napokban aláírta a szerződését a német másodosztályú Aachen csapatával. Azt nem mondhatni, hogy Gréta megszállott focirajongó, ám ha a kedvese játszik, azt mindig felvillanyozva nézi.

Grétának remek az alakja, alabástrom a bőre, s csak kevés sminket használ. Épp annyit, amennyi még szebbé teszi az arcát. Az ötvenezer forint értékű nyereményét sminktetoválásra váltotta be. Bár Grétának az ajka is gyönyörűen telt, a Long-Time-Liner Conture Make-up alkalmazásával még vonzóbbá tehető.

Dr. Hende Lívia, a Lívia Szépségszalon tulajdonosa elmondta: az eljárás segítségével hangsúlyosabbá tehető az ajkak kontúrvonala, megnagyobbítható az ajak formája, de akár be is satírozható az egész száj. Az ajaksatír korlátlan lehetőségeket biztosít a tökéletes szájforma és szín kialakításához. Segítségével az ajkak frissen rúzsozott hatást keltenek a nap minden percében. Egy szép szájsatír az ajkakat kifejezővé, tökéletessé teszi. A digitális géppel végzett szájkontúr az első alkalom után némileg elhalványul, azonban a két-három hónap múlva megismételt kezelést követően négy-öt évig nincs vele gond.

Dr. Hende Líviától azt is megtudtuk: az ajkak mellett az arc harmóniáját meghatározó szemöldök korrigálásakor is hatásosan alkalmazható a Gréta által választott kezelési technika. A szemhéjak alsó vagy felső részének pigmentálása is lehetséges ily módon, s a gyönyörűen tetovált szemöldök, illetve szemhéj fiatalossá, dinamikussá teszi a tekintetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!